BLI FÖRST MED DET SENASTE!

Starta en prenumeration på vårt digitala nyhetsbrev och var säker på att få full koll på alla våra nyheter! Du är dessutom med i utlottningen av superschyssta sportfiskeprylar från världsledande varumärken som Rapala, VMC, 13 Fishing, Sufix, Storm med flera.

CHANS ATT VINNA FISKEPRYLAR!
Varje vecka kommer vi slumpmässigt dra flera vinnare bland er som prenumererar på våra nyhetsbrev. Var noga med att kontrollera din e-postadress då det är den vägen vi kommer att kontakta dig vid en eventuell vinst.
* visar obligatoriska fält

Normark Scandinavia ABs syfte med insamling av din e-postadress är att kunna skicka digitala nyhetsbrev till dig. Vi kommer enbart att behandla ditt namn och din e-postadress, inga andra uppgifter. De uppgifter du registrerar kommer aldrig att lämnas vidare till tredje part. Om du önskar så lämnar vi omgående ut dina uppgifter till dig eller tar bort dig helt om du avregistrerar dig eller begär att vi gör det åt dig. Vill du korrigera din e-postadress så hjälper vi dig med det också. Om du inte önskar få våra digitala nyhetsbrev kan du i varje utskick avregistrera dig.